Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM): Recent submissions
Now showing items 21-40 of 44
-
Forelesninger om sensorisk kvalitetskontroll
(Lecture, 1974) -
Forelesninger over fremstilling av tørrede melkeprodukter
(Lecture, 1974) -
Forelesninger om brunost
(Lecture, 1971) -
Forelesninger om fremstilling og bruk av kasein
(Lecture, 1972) -
Forelesninger over meieribygningslære
(Lecture, 1937) -
Syrningsteknikk
(Book, 1974) -
Meieriteknisk produksjon av fersk surmelksost : en litteraturoversikt
(Professional article, 1975) -
Innholdsfortegnelse
(Chapter, 1937) -
Forelesninger i meieridriftslære
(Lecture, 1952) -
Forelesninger i meieridriftslære
(Chapter, 1938) -
Forelesninger i meieridriftslære
(Lecture, 1952) -
Forelesninger i meieridriftslære
(Lecture, 1948) -
Forelesninger i melkens bakteriologi
(Lecture, 1943) -
Kondenserte melkeprodukter
(Book, 1963) -
Tillegg til forelesninger over landbrukssamvirket : Meieribruket
(Research report, 1940)