Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Historiske publikasjoner
Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM)
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Historiske publikasjoner
Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM)
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Smak og armoastoff : resepsjon og måling av former - fargestoff
Steinsholt, Kjell
Book
Åpne
Smak og aromastoff - resepsjon og måling av farger - fargestoff - Forelesninger i næringsmiddelkjemi ved Kjell Steinsholt.pdf (4.561Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2592446
Utgivelsesdato
1979
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM)
[44]
Beskrivelse
Forelesninger i næringsmiddelkjemi.
Utgiver
Norwegian University of Life Sciences, Ås
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk