• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science (KBM)
  • Master's theses (KBM)
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science (KBM)
  • Master's theses (KBM)
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Aroma i spekeskinke men råstoff fra ulike raser, alder på gris og fargestabilitet i spekeskinke med ulike prosesser.

Pallin, Eirik
Master thesis
Thumbnail
Åpne
Masteroppgave. Eirik Pallin.pdf (3.543Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/186528
Utgivelsesdato
2014-02-11
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Master's theses (KBM) [748]
Utgiver
Norwegian University of Life Sciences, Ås

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit