Blar i Master's theses (IHA) på tittel
Viser treff 313-318 av 318
-
Variation in digestibility of protein and lipid among individual Atlantic salmon
(Master thesis, 2015-11-02)A group of 60 pit tagged post smolt Atlantic salmon chosen randomly from a pool of 50 families (34 represented), with an initial body weight of 440 g, were reared in a single tank for 56 days. Fish weight gain was 414 g ... -
Vektreduksjon ved hjelp av Grete Roedes vektreduksjonsprogram på internett
(Master thesis, 2013-07-31)Sammendrag Bakgrunn Forekomsten av overvekt og fedme har i løpet av de siste tiårene økt kraftig i Norge og i verden for øvrig. I dag har en av fem nordmenn kroppsmasseindeks (KMI) lik eller over 30. Dette er en dobling ... -
Ville du latt flåtten sitte? Kunnskap og erfaring knyttet til flått.
(Master thesis, 2010-12-01)Sammendrag Bakgrunn: Media fremstiller flåtten som farlig, men forskning viser liten risiko for smitte knyttet til flåttbitt, spesielt om man tar forholdsregler. I Norge er det ikke publisert forskning på befolkningens ... -
Voksenvekt på søyer av rasen Norsk Kvit Sau
(Master thesis, 2017)Formålet med denne oppgaven var å undersøke hvilke data som fantes på voksenvekt for søyer av rasen Norsk Kvit Sau. Det ble sett på trendene de siste årene, utvikling av vekten, variasjon mellom aldersgrupper og tidspunkt ... -
Vurdering av målemetoder for estimering av tilvekst og kroppssammensetning hos kviger av rasen Norsk Rødt Fe
(Master thesis, 2012-08-08)Sammendrag Hvordan rekrutteringskviger vokser, i hastighet og sammensetning, har påvirkning på lengden av oppdrettsperioden og senere melkeytelse. Det er først og fremst levendevekten som avgjør når kviga blir kjønnsmoden ... -
Økt innhold av omega-3 fettsyrer i serum fosfolipider hos forsøkspersoner etter inntak av kylling som har fått raps- og linfrøoljetilskudd i kraftfôret
(Master thesis, 2012-06-21)Kjøtt fra kylling fôret med et fôr tilsatt raps- og linfrøolje har et høyere innhold av langkjeda omega-3 fettsyrer enn kjøtt fra kylling fôret med et tradisjonelt fôr. Imidlertid er effekten av inntak av dette kjøttet ...