Forbrukerholdninger og adferd knyttet til holdbarhet til kyllingpålegg etter åpning
dc.contributor.advisor | Marit Kvalvåg Pettersen | |
dc.contributor.advisor | Mari Øvrum Gaarder | |
dc.contributor.author | Dingstad, Kristin Eline | |
dc.date.accessioned | 2023-07-06T16:27:21Z | |
dc.date.available | 2023-07-06T16:27:21Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier | no.nmbu:wiseflow:6839569:54592207 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/3076741 | |
dc.language | nob | |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | |
dc.title | Forbrukerholdninger og adferd knyttet til holdbarhet til kyllingpålegg etter åpning | |
dc.title.alternative | Consumer attitudes and behavior related to shelf life of chicken cold cuts after opening | |
dc.type | Master thesis | |
dc.description.localcode | M-MATVIT |
Files in this item
Files | Size | Format | View |
---|
This item appears in the following Collection(s)
-
Master's theses (KBM) [890]