Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorPorcellato, Davide
dc.contributor.advisorSkeie, Siv Borghild
dc.contributor.authorBerthelsen, Thomas Reime
dc.coverage.spatialNorwayen_US
dc.date.accessioned2022-12-12T09:44:59Z
dc.date.available2022-12-12T09:44:59Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3037181
dc.description.sponsorshipRørosmeierieten_US
dc.language.isoengen_US
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.subjectEPSen_US
dc.subjectTettemelken_US
dc.subjectYstingen_US
dc.subjectCheesemakingen_US
dc.titlePotential for traditional Norwegian ropy cultures in cheesemakingen_US
dc.title.alternativePotensiale for bruk av tradisjonelle Norske EPS-produserende kulturer i ystingen_US
dc.typeMaster thesisen_US
dc.description.localcodeM-MATen_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal