Show simple item record

dc.contributor.authorAbrahamsen, Roger K.
dc.date.accessioned2022-04-04T15:22:38Z
dc.date.available2022-04-04T15:22:38Z
dc.date.issued1975
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2989724
dc.descriptionFremstilling av en rekke surmelksostvarianter er fra tid tilbake kjent som en alminnelig og tradisjonell anvendelse av melken på gårdene. Etter som en organisert meieribehandling av melken etter hvert ble alminnelig, ble mange av de tradisjonelle anvendelsesesområdene for melken mindre aktuelle. I produktsortimentet fra dagens norske meieribruk sakner en nesten fullstendig produkter som kan karakteriseres som fersk surmelksost, eller skjørost om en vil velge en slik betegnelse.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleMeieriteknisk produksjon av fersk surmelksost : en litteraturoversikten_US
dc.typeProfessional articleen_US
dc.source.pagenumber94en_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal