Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorVegarud, Gerd
dc.contributor.advisorSkeie, Siv
dc.contributor.advisorDevold, Tove
dc.contributor.advisorEknæs, Margrete
dc.contributor.authorInglingstad, Ragnhild Aabøe
dc.date.accessioned2020-11-19T14:51:41Z
dc.date.available2020-11-19T14:51:41Z
dc.date.issued2020-11-19
dc.identifier.isbn978-82-575-1348-1
dc.identifier.issn1894-6402
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2688765
dc.description.abstractNorwegian goat milk has faced a number of challenges related to the quality of the milk. These challenges have been particularly related to poor rennet coagulation properties and offflavours. The aim of the project "Quality goat milk for cheese production was to improve the milk quality for cheese production, and this thesis is part of this project. The purpose of this study was to identify factors influencing the milk properties and composition with emphasis on rennet coagulation parameters and free fatty acids (FFA). The thesis contains five papers from three different experiments.nb_NO
dc.description.abstractNorsk geitemelk har hatt en rekke utfordringer knyttet til kvaliteten på melka. Disse utfordringene har vært særlig relatert til svake ysteegneskaper og smaksfeil. Prosjektet «Kvalitetsmjølk for kvit geitost» har hatt som formål å bedre melkekvaliteten med tanke på ysting, og denne avhandlinga er en del av dette prosjektet. Formålet med denne studien har vært å kartlegge faktorer som påvirker melkas egenskaper og sammensetning med vekt på løpekoagulering og frie fettsyrer (FFS). Avhandlinga inneholder fem artikler fra tre ulike forsøk.nb_NO
dc.description.sponsorshipNorges Forskningsråd ; TINEnb_NO
dc.language.isoengnb_NO
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Ås
dc.relation.ispartofseriesPhD Thesis;2016:19
dc.rightsNavngivelse-Ikkekommersiell-IngenBearbeidelse 3.0 Norge*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/no/*
dc.titleQuality of Norwegian goat milk for cheese productionnb_NO
dc.title.alternativeKvalitet på norsk geitemelk til osteproduksjonnb_NO
dc.typeDoctoral thesisnb_NO
dc.source.pagenumber1 b. (flere pag.)nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Navngivelse-Ikkekommersiell-IngenBearbeidelse 3.0 Norge
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Navngivelse-Ikkekommersiell-IngenBearbeidelse 3.0 Norge