Show simple item record

dc.contributor.advisorEgelandsdal, Bjørg
dc.contributor.advisorAmdam, Gro V.
dc.contributor.advisorOostindjer, Marije
dc.contributor.authorWang, Qing
dc.date.accessioned2018-05-03T12:28:20Z
dc.date.available2018-05-03T12:28:20Z
dc.date.issued2018-05-03
dc.identifier.isbn978-82-575-1358-0
dc.identifier.issn1894-6402
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2497000
dc.description.abstractEnhancing health communication with adolescents and young adults for health promotion, including a healthier diet, is essential. Nutrition labeling, applications (apps), and school environment are three channels for health communication. Using nutrition labels for making healthy food choices, using health apps for healthy eating and physical activity, and health communication at schools were investigated by four studies.nb_NO
dc.description.abstractÅ styrke kommunikasjon om helse mot ungdom og unge voksne om et helsefremmende levesett, herunder et sunnere kosthold, er viktig. Ernærings etiketter, applikasjoner (apper), og skolemiljø er tre kanaler der man kan jobbe med helsekommunikasjon. Bruk av ernæringsetiketter for et sunt mat valg, helse apper for å spise sunnere og trene mer, og helsekommunikasjon på skoler, ble undersøkt i fire studier.nb_NO
dc.language.isoengnb_NO
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Ås
dc.relation.ispartofseriesPhD Thesis;2016:30
dc.rightsNavngivelse-Ikkekommersiell-IngenBearbeidelse 3.0 Norge*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/no/*
dc.titleHealth communication with adolescents and young adults to promote healthy eatingnb_NO
dc.title.alternativeHelse formidling rettet mot ungdom og unge voksne for å fremme et sunt kostholdnb_NO
dc.typeDoctoral thesisnb_NO
dc.source.pagenumber1 b. (flere pag.)nb_NO


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Navngivelse-Ikkekommersiell-IngenBearbeidelse 3.0 Norge
Except where otherwise noted, this item's license is described as Navngivelse-Ikkekommersiell-IngenBearbeidelse 3.0 Norge