Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorTessem, Trine Aarnes
dc.date.accessioned2014-07-31T11:50:34Z
dc.date.available2014-07-31T11:50:34Z
dc.date.copyright2014
dc.date.issued2014-07-31
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/199103
dc.language.isoengnb_NO
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Ås
dc.subjectVDP::Teknologi: 500::Næringsmiddelteknologi: 600nb_NO
dc.subjectVDP::Medisinske Fag: 700::Helsefag: 800::Ernæring: 811nb_NO
dc.titleDigestion of wheat sourdough compared to wheat flour, in normal persons and celiac patientsnb_NO
dc.title.alternativeFordøyelse av hvetesurdeig sammenlignet med hvetemel, i normale personer og cøliaki pasienternb_NO
dc.typeMaster thesisnb_NO
dc.description.embargo2019-05-15
dc.source.pagenumber53nb_NO
dc.description.localcodeM-MATnb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel