Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorKnustad, Gunhild Husby
dc.date.accessioned2014-07-29T09:46:10Z
dc.date.available2014-07-29T09:46:10Z
dc.date.copyright2014
dc.date.issued2014-07-29
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/198821
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Ås
dc.subjectMyseproteinnb_NO
dc.subjectTINEnb_NO
dc.subjectVDP::Matematikk og Naturvitenskap: 400::Basale biofag: 470::Biokjemi: 476nb_NO
dc.titleUtvikling av restitusjonsshake med konsentrerte melkefraksjoner og anvendelse av ny teknologinb_NO
dc.title.alternativeDevelopment of recovery shake with concentrated milk fractions and application of new technologynb_NO
dc.typeMaster thesisnb_NO
dc.description.embargo2019-06-15
dc.source.pagenumber88nb_NO
dc.description.localcodeM-MATnb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel