Utvikling av restitusjonsshake med konsentrerte melkefraksjoner og anvendelse av ny teknologi
dc.contributor.author | Knustad, Gunhild Husby | |
dc.date.accessioned | 2014-07-29T09:46:10Z | |
dc.date.available | 2014-07-29T09:46:10Z | |
dc.date.copyright | 2014 | |
dc.date.issued | 2014-07-29 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/198821 | |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | |
dc.subject | Myseprotein | nb_NO |
dc.subject | TINE | nb_NO |
dc.subject | VDP::Matematikk og Naturvitenskap: 400::Basale biofag: 470::Biokjemi: 476 | nb_NO |
dc.title | Utvikling av restitusjonsshake med konsentrerte melkefraksjoner og anvendelse av ny teknologi | nb_NO |
dc.title.alternative | Development of recovery shake with concentrated milk fractions and application of new technology | nb_NO |
dc.type | Master thesis | nb_NO |
dc.description.embargo | 2019-06-15 | |
dc.source.pagenumber | 88 | nb_NO |
dc.description.localcode | M-MAT | nb_NO |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Master's theses (KBM) [885]