• norsk
    • English
  • English 
    • norsk
    • English
  • Login
Browsing Master's theses (KBM) by Subject 
  •   Home
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science (KBM)
  • Master's theses (KBM)
  • Browsing Master's theses (KBM) by Subject
  •   Home
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Faculty of Chemistry, Biotechnology and Food Science (KBM)
  • Master's theses (KBM)
  • Browsing Master's theses (KBM) by Subject
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Browsing Master's theses (KBM) by Subject "Vasking"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • Æ
  • Ø
  • Å

Sort by:

Order:

Results:

Now showing items 1-1 of 1

  • title
  • issue date
  • submit date
  • author
  • ascending
  • descending
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Vasking av konsumegg : effekten av vannkvalitet, vasketemperatur og vasketid på eggkvaliteten 

      Mikalsen, Camilla (Master thesis, 2016-03-30)
      Har måten egg blir vasket på innvirkning på den indre kvaliteten? Egg har en naturlig forsegling fra naturens side, skallet. Er skallet skittent, blir egget vasket. Noen ganger blir også rene egg vasket. Er dette med ...

      Contact Us | Send Feedback

      Privacy policy
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Service from  Unit
       

       

      Browse

      ArchiveCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournalsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsDocument TypesJournals

      My Account

      Login

      Contact Us | Send Feedback

      Privacy policy
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Service from  Unit