Blar i Master's theses (KBM) på emneord "Sensorikk"
Viser treff 1-4 av 4
-
Finne ut hvilken epleblanding og betingelser som egnet seg best for å utvikle en norskpreget sider med god sensorisk kvalitet på ca. 4,7 % alkohol eller under, laget av norske epler
(Master thesis, 2016-08-10)Smaken av eplesider er en konsekvens av en rekke biokjemiske interaksjoner som skjer mellom mange kjemiske komponenter og sensoriske reseptorer som ikke alltid er like enkle å identifisere. 33 ulike sider fra 4 epleblandinger ... -
Forbrukeres smakssensitivitet og denne sensitivitetens betydning for produktaksept
(Master thesis, 2017)Hva vi spiser har betydning for helse og livskvalitet. Det har i senere år blitt et stadig større fokus på å øke bevissthet om sunn mat, og næringsmiddelindustrien streber etter å lage sunne alternativer som forbrukerne ... -
Mikrobiologisk og sensorisk holdbarhet av kjøttpålegg under ulike lagringsbetingelser
(Master thesis, 2014-12-12)Hensikten med denne oppgaven var å undersøke sammenhengen mellom bakterieflora i produksjonsmiljø og i utvalgte typer varmebehandlet, skivet kjøttpålegg. Målet var å oppnå mer kunnskap om forringere tilstede i ... -
Sensorisk og kjemisk karakterisering av aromakomponenter i jordbærsyltetøy
(Master thesis, 2016-08-09)Nordmenn er blant verdenstoppen når det kommer til konsum av jordbærsyltetøy per innbygger. De siste årene har forskning på jordbærsyltetøy hovedsakelig omhandlet antocyaniner og antioksidanter grunnet deres helsebringende ...