Blar i Master's theses (KBM) på emneord "Humle"
Viser treff 1-2 av 2
-
Finne ut hvilken epleblanding og betingelser som egnet seg best for å utvikle en norskpreget sider med god sensorisk kvalitet på ca. 4,7 % alkohol eller under, laget av norske epler
(Master thesis, 2016-08-10)Smaken av eplesider er en konsekvens av en rekke biokjemiske interaksjoner som skjer mellom mange kjemiske komponenter og sensoriske reseptorer som ikke alltid er like enkle å identifisere. 33 ulike sider fra 4 epleblandinger ... -
Produksjonstekniske, kvalitetsmessige og økonomiske fordeler og ulemper ved bruk av forskjellige typer humleprodukter i moderne ølproduksjon
(Master thesis, 2012-10-12)Humle er først og fremst viktig for smaksopplevelsen som kjennetegner øl, hvorav bitterheten er av spesiell betydning. Det er α-syrene i humle, som etter omdanning til vannløselige iso-α-syrer gir ølet bittersmak. Hvor mye ...