Browsing Master's theses (KBM) by Author "Remberg, Siv Fagertun"
Now showing items 1-2 of 2
-
Effekt av eplesort og gjærtype på produksjon av smaks og aromakomponenter i sider
Rokstad, Sofie Mejdell (Master thesis, 2021)Sider er et resultat av fermentert epleråstoff, der mange biokjemiske prosesser påvirker de organoleptiske egenskapene i sluttproduktet. Samspillet mellom gjær og epleråstoffet er avgjørende for produsere karakteristiske ... -
Finne ut hvilken epleblanding og betingelser som egnet seg best for å utvikle en norskpreget sider med god sensorisk kvalitet på ca. 4,7 % alkohol eller under, laget av norske epler
Skottheim, Elizabeth Rose (Master thesis, 2016-08-10)Smaken av eplesider er en konsekvens av en rekke biokjemiske interaksjoner som skjer mellom mange kjemiske komponenter og sensoriske reseptorer som ikke alltid er like enkle å identifisere. 33 ulike sider fra 4 epleblandinger ...