Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorStrand, Arne Henrik
dc.date.accessioned2022-04-08T12:59:50Z
dc.date.available2022-04-08T12:59:50Z
dc.date.issued1980
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2990785
dc.descriptionNår kaseinet i ystemelka felles med syre eller med løpe, dannes det et gel. De utfelte kaseinpartiklene danner strukturelementet i dette gelet. Vannet, med oppløst laktose og salter, er dels mekaniske innesluttet i hulrom og kapillarer, dels kjemisk bundet til hydrofile komponenter i gelet. Kjemisk bundet vann kan ikke tjene som oppløsningsmiddel for sukker eller salter. Det kan ikke fryse eller fjernes ved trykk.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleOsten som miljø for mikroorganismeneen_US
dc.typeOthersen_US
dc.source.pagenumber80en_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal