Meieriteknologisk behandling av mye med sikte på anvendelse til forskjellige produkter
dc.contributor.author | Spangelo, Åse | |
dc.contributor.author | Abrahamsen, Roger K. | |
dc.date.accessioned | 2022-04-08T09:20:15Z | |
dc.date.available | 2022-04-08T09:20:15Z | |
dc.date.issued | 1986 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2990723 | |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Meieriteknologisk behandling av mye med sikte på anvendelse til forskjellige produkter | en_US |
dc.type | Doctoral thesis | en_US |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM) [44]
Inneholder materiale fra: Institutt for næringsmiddelforskning, Meieriinstituttet, Meieriøkonomisk institutt.