dc.contributor.author | Abrahamsen, Roger K. | |
dc.date.accessioned | 2022-04-08T09:01:18Z | |
dc.date.available | 2022-04-08T09:01:18Z | |
dc.date.issued | 1975 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2990714 | |
dc.description | fremstilling av en rekke surmelksostvarianter er fra lang tid tilbake kjent som en alminnelig og tradisjonell anvendelse av melken på gårdene. Etter som en organisert meieribehandling av melken etter hvert ble alminnelig, ble mange av de tradisjonelle anvendelsesområdene for melken mindre aktuelle. I produktsortimentet fra dagens norske meieribruk sakner en nesten fullstendig produkter som kan karakteriseres som fersk surmelksost. | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Meieriteknisk produksjon av fersk surmelksost : en litteraturoversikt | en_US |
dc.type | Others | en_US |
dc.source.pagenumber | 79 | en_US |