Show simple item record

dc.contributor.authorKristian, Støren
dc.date.accessioned2022-04-08T08:07:21Z
dc.date.available2022-04-08T08:07:21Z
dc.date.issued1942
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2990684
dc.descriptionSammensetning er i det store og hele tatt ikke meget vekslende. Det er mengden av vann som idet vesentlige kommer til å bestemme variasjonene. Da et høyt vanninnhold alltid ledsages av et lavere fettinnhold og omvendt, er summen av disse to bestanddeler nær konstant, varierer sjelden utover 97-98 %.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleForelesninger over smørets kjemi og bakteriologien_US
dc.typeLectureen_US
dc.source.pagenumber40en_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal