Show simple item record

dc.contributor.authorStøren, Kristian
dc.date.accessioned2022-04-01T14:03:07Z
dc.date.available2022-04-01T14:03:07Z
dc.date.issued1943
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2989351
dc.descriptionNår man ser hen til melkens allsidige innhold av næringsstoffer, er det ganske naturlig at man ved den bakteriologiske analyse av melken kan treffe på mange forskjellige mikroorganismer. Langt overveldende består disse av bakterier, forholdvis lite er det av gjærarter og ennå mindre av muggsopper. Bakteriene er som regel saprofyter, kun leilighetsvis kan det i melken påvises patogene arter.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleForelesninger i melkens bakteriologien_US
dc.typeLectureen_US
dc.source.pagenumber91en_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal