Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorStøren, Kristian
dc.date.accessioned2022-04-01T14:03:07Z
dc.date.available2022-04-01T14:03:07Z
dc.date.issued1943
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2989351
dc.descriptionNår man ser hen til melkens allsidige innhold av næringsstoffer, er det ganske naturlig at man ved den bakteriologiske analyse av melken kan treffe på mange forskjellige mikroorganismer. Langt overveldende består disse av bakterier, forholdvis lite er det av gjærarter og ennå mindre av muggsopper. Bakteriene er som regel saprofyter, kun leilighetsvis kan det i melken påvises patogene arter.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleForelesninger i melkens bakteriologien_US
dc.typeLectureen_US
dc.source.pagenumber91en_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal