• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Various Factors Affect Product Properties in Apple Cider Production

Wicklund, Trude; Skottheim, Elisabeth; Remberg, Siv Fagertun
Peer reviewed, Journal article
Accepted version
Thumbnail
Åpne
Various+factors+affect+product+properties+in+cider+processing+2020.pdf (445.6Kb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2829459
Utgivelsesdato
2020
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Journal articles (peer reviewed) [4028]
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU [4862]
Originalversjon
International journal of food studies. 2020, 9 (2020), SI84-SI96.   10.7455/ijfs/9.SI.2020.a7
Tidsskrift
International journal of food studies

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit