Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Various Factors Affect Product Properties in Apple Cider Production
Wicklund, Trude
;
Skottheim, Elisabeth
;
Remberg, Siv Fagertun
Peer reviewed, Journal article
Accepted version
Åpne
Various+factors+affect+product+properties+in+cider+processing+2020.pdf (445.6Kb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2829459
Utgivelsesdato
2020
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4951]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5893]
Originalversjon
International journal of food studies. 2020, 9 (2020), SI84-SI96.
10.7455/ijfs/9.SI.2020.a7
Tidsskrift
International journal of food studies
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk