• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

The relationship between volatile compounds, metabolites and sensory attributes: A case study using lamb and sheep meat

Grabez, Vladana; Bjelanovic, Milena; Rohloff, Jens; Martinovic, Aleksandra; Berg, Per; Tomovic, Vladimir; Rogic, Biljana; Egelandsdal, Bjørg
Journal article, Peer reviewed
Accepted version
Thumbnail
Åpne
1-s2.0-S0921448819301828-main.pdf (809.8Kb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2628326
Utgivelsesdato
2019
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Journal articles (peer reviewed) [4027]
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU [4861]
Originalversjon
https://doi.org/10.1016/j.smallrumres.2019.09.022
Tidsskrift
Small Ruminant Research

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit