Sterilisering av næringsmidler med varme II : kompendium i næringsmiddelteknologi hovedkurs
dc.contributor.author | Steinsholt, Kjell | |
dc.date.accessioned | 2019-03-26T13:42:31Z | |
dc.date.available | 2019-03-26T13:42:31Z | |
dc.date.issued | 1960 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2591836 | |
dc.description | Ukjent årstall, men nyeste referanse fra 1959. Dette kompendiet er pensum i faget "næringsmiddelhygiene" og i "NT6". | nb_NO |
dc.language.iso | nob | nb_NO |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | nb_NO |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Sterilisering av næringsmidler med varme II : kompendium i næringsmiddelteknologi hovedkurs | nb_NO |
dc.type | Book | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 91 | nb_NO |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM) [44]
Inneholder materiale fra: Institutt for næringsmiddelforskning, Meieriinstituttet, Meieriøkonomisk institutt.