Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSteinsholt, Kjell
dc.date.accessioned2019-03-26T13:42:31Z
dc.date.available2019-03-26T13:42:31Z
dc.date.issued1960
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2591836
dc.descriptionUkjent årstall, men nyeste referanse fra 1959. Dette kompendiet er pensum i faget "næringsmiddelhygiene" og i "NT6".nb_NO
dc.language.isonobnb_NO
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleSterilisering av næringsmidler med varme II : kompendium i næringsmiddelteknologi hovedkursnb_NO
dc.typeBooknb_NO
dc.source.pagenumber91nb_NO


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal