Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Mapping of nutrients, food additives and contaminants in plant-based and gluten-free food products and their meat, dairy and gluten-containing counterparts
Devold, Tove Gulbrandsen
;
Andreassen, Monica
;
Carlsen, Monica Hauger
;
Denison, Eva Marie-Louise
;
Mathisen, Gro Haarklou
;
Rasinger, Josef
;
Svendsen, Camilla
;
Bruzell, Ellen Merete
;
Granum, Berit Brunstad
;
Husøy, Trine
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
Mapping+of+nutrients%2C+food+additives+and+contaminants+in+plant-based+and+gluten-free+food+products_Final_29.11.2023.pdf (2.422Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/3113011
Utgivelsesdato
2023
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Book chapters, Books, Reports (peer reviewed)
[163]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5911]
Originalversjon
VKM Report. 2023, 25 1-144.
Tidsskrift
VKM Report
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk