Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Nutrient optimized beef enhances blood levels of vitamin D and selenium among young women.
Haug, Anna
;
Vermeer, Cees
;
Ruud, Lene
;
Monfort-Pires, Milena
;
Grabez, Vladana
;
Egelandsdal, Bjørg
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
CRIStin-post_2020072_HaugEtAl_Nutrient-OptimizedBeefEnhances.pdf (1.102Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/3010325
Utgivelsesdato
2022
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4853]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5776]
Originalversjon
Foods. 2022, 11 (5), .
10.3390/foods11050631
Tidsskrift
Foods
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk