Melkens kjemi
dc.contributor.author | Strand, Arne Henrik | |
dc.date.accessioned | 2022-04-08T12:08:05Z | |
dc.date.available | 2022-04-08T12:08:05Z | |
dc.date.issued | 1983 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2990770 | |
dc.description | Melken er fra naturens hånd bestemt som næring for avkommet i den første tid. Den utgjør da den eneste næring for fostret og må da inneholde alle de nødvendige næringsmidler som eldre individer kan skaffe seg gjennom en hel rekke andre næringsmidler. Intet annet næringsmiddel er så allsidig sammensatt som melken. Men undersøkes forskjellige dyrearters melk, kan man finne forskjellige andre faktorer som f. eks. ungenes veksthastighet, deres, noen fødes nakne, andre veldekket. Enkelte har store, andre små mager til opptakelse av mere eller mindre melk, dernest klimatiske forhold. | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Melkens kjemi | en_US |
dc.type | Others | en_US |
dc.source.pagenumber | 103 | en_US |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM) [44]
Inneholder materiale fra: Institutt for næringsmiddelforskning, Meieriinstituttet, Meieriøkonomisk institutt.