Forelesninger over fremstilling av tørrede melkeprodukter
dc.contributor.author | Steinsholt, Kjell | |
dc.date.accessioned | 2022-04-05T13:24:48Z | |
dc.date.available | 2022-04-05T13:24:48Z | |
dc.date.issued | 1974 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/2989986 | |
dc.description | Tørre melkeprodukter er konsentrerte produkter hvor konsentreringen har blitt ført så langt det praktisk er mulig. Formålet med tørring er å fremstille produkter som er holdbare og krever liten lagerplass i forhold til utgangsmaterialet men som likevel best mulig har beholdt utgangsmaterialets smakskarakteristikka og næringsverdi. | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Forelesninger over fremstilling av tørrede melkeprodukter | en_US |
dc.type | Lecture | en_US |
dc.source.pagenumber | 66 | en_US |
Tilhørende fil(er)
Denne innførselen finnes i følgende samling(er)
-
Institutt for kjemi, bioteknologi og matvitenskap (KBM) [44]
Inneholder materiale fra: Institutt for næringsmiddelforskning, Meieriinstituttet, Meieriøkonomisk institutt.