Vis enkel innførsel

dc.contributor.authorSteinsholt, Kjell
dc.date.accessioned2022-04-05T13:24:48Z
dc.date.available2022-04-05T13:24:48Z
dc.date.issued1974
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/2989986
dc.descriptionTørre melkeprodukter er konsentrerte produkter hvor konsentreringen har blitt ført så langt det praktisk er mulig. Formålet med tørring er å fremstille produkter som er holdbare og krever liten lagerplass i forhold til utgangsmaterialet men som likevel best mulig har beholdt utgangsmaterialets smakskarakteristikka og næringsverdi.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleForelesninger over fremstilling av tørrede melkeprodukteren_US
dc.typeLectureen_US
dc.source.pagenumber66en_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal