Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Associations between %AA (20:4 n6) and Relative Amounts of Other Body Fatty Acids
Høstmark, Arne Torbjørn
;
Haug, Anna
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
CRIStin-post_1873416_HoestmarkOgHaug_AssociationsBetween.pdf (1.725Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2827974
Utgivelsesdato
2020
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4858]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5782]
Originalversjon
Journal of Nutrition and Food Processing (JNFP). 2020, 3 (2), .
10.31579/2637-8914/024
Tidsskrift
Journal of Nutrition and Food Processing (JNFP)
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk