dc.contributor.advisor | Prestløkken, Egil | |
dc.contributor.advisor | Sagaye, Alemayehu | |
dc.contributor.advisor | Mydland, Liv Torunn | |
dc.contributor.author | Fure, Elise Hatch | |
dc.date.accessioned | 2019-11-20T14:15:02Z | |
dc.date.available | 2019-11-20T14:15:02Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11250/2629565 | |
dc.description.abstract | The aim of this thesis is to compare three different methods to evaluate digestibility of silages. The methods are in sacco, the DaisyII Incubator and the gas production system. This is achieved by a literature review and by own experiments. | nb_NO |
dc.description.abstract | Formålet med denne masteroppgaven er å sammenligne tre ulike metoder til å vurdere fordøyeligheten av surfôr. Metodene er in sacco, DaisyII Incubatoren og gassproduksjonssystemet. Dette er gjort ved å skrive en litteraturdel og ved å utføre egne forsøk. | nb_NO |
dc.description.sponsorship | TINE | nb_NO |
dc.language.iso | eng | nb_NO |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | nb_NO |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Comparison of in sacco, DaisyII incubator and gas production to evaluate digestibility of silage in ruminants | nb_NO |
dc.title.alternative | Sammenligning av in sacco, DaisyII Incubator og gassproduksjon for vurdering av fordøyelighet av surfôr hos drøvtyggere | nb_NO |
dc.type | Master thesis | nb_NO |
dc.source.pagenumber | 45 | nb_NO |
dc.description.localcode | M-HV | nb_NO |