Show simple item record

dc.contributor.authorApeland, J.
dc.contributor.authorBaugerød, H.
dc.date.accessioned2019-03-22T13:45:20Z
dc.date.available2019-03-22T13:45:20Z
dc.date.issued1966
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11250/2591365
dc.descriptionFra institutt for grønnsakdyrking. Stensiltrykk nr. 21. Meldinger fra 1966.nb_NO
dc.language.isonnonb_NO
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsnb_NO
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleFaktorer som verkar på produksjonsevna åt lauk dyrka ved bruk av setjelauk : eit litteraturoversynnb_NO
dc.typeReportnb_NO
dc.source.pagenumber63nb_NO


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

  • Institutt for plante og miljøvitenskap (IPM) [491]
    Inneholder materiale fra: Institutt for fruktdyrking, Institutt for geologi, Institutt for grønnsaksdyrking, Institutt for jord- og vannfag, Institutt for jordbunnslære og Institutt for jordkultur.

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal