Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Effect of broccoli phytochemical extract on release of fatty acids from salmon muscle and salmon oil during in vitro digestion
Aarak, Kristi Ekrann
;
Kirkhus, Bente
;
Johansen, Silje
;
Vegarud, Gerd Elisabeth
;
Borge, Grethe Iren Andersen
Journal article, Peer reviewed
Submitted version
Åpne
Effect of broccoli phytochemical extract on release of fatty acids from salmon muscle and salmon oil during in vitro digestion.pdf (1.035Mb)
Permanent lenke
http://hdl.handle.net/11250/2567971
Utgivelsesdato
2014
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[5054]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[6001]
Originalversjon
Food & Function. 2014, 5 (9), 2331-2337.
10.1039/c4fo00438h
Tidsskrift
Food & Function
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk