• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Blar i på forfatter 
  •   Hjem
  • Blar i på forfatter
  •   Hjem
  • Blar i på forfatter
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Blar i Brage NMBU på forfatter "Steinsholt, Kjell"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z
  • Æ
  • Ø
  • Å

Sorter på:

Rekkefølge:

Resultater:

Viser treff 1-11 av 11

  • Tittel
  • Utgivelsesdato
  • Registreringsdato
  • Forfatter
  • stigende
  • synkende
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Forelesninger om brunost 

      Steinsholt, Kjell (Lecture, 1971)
    • Forelesninger om fremstilling og bruk av kasein 

      Steinsholt, Kjell (Lecture, 1972)
    • Forelesninger om sensorisk kvalitetskontroll 

      Steinsholt, Kjell (Lecture, 1974)
    • Forelesninger over fremstilling av tørrede melkeprodukter 

      Steinsholt, Kjell (Lecture, 1974)
    • Forskning og forsøk i landskapet : arter av rotsnutebiller i jordbærfelt og deira naturlege vertplanter - bind 33 

      Hesjedal, Kåre; Wicklund, Trude; Steinsholt, Kjell; et al. (Journal issue, 1982)
      Ulike rotsnutebillearter og utbreiinga deira i jordbærfelt på Vestlandet er registrert. I alt er 17 arter fordelt på 8 slekter registrerte i jordbærfelta, og av desse kan 8 arter fordelt på 3 slekter karakteriserast som ...
    • Iskrem : forelesninger ved Kjell Steinsholt 1961 med seinere tillegg 

      Steinsholt, Kjell (Book, 1969)
    • Kondenserte melkeprodukter 

      Steinsholt, Kjell (Book, 1963)
    • Matematisk statistikk : momenter i en forelesningsserie for sensorisk studiegruppe våren 1977 

      Steinsholt, Kjell (Book, 1977)
    • Norwegian Journal of Agricultural Sciences : fillet gaping in farmed Atlantic salmon (Salmo Salar) 

      Andersen, Urd Bente; Strømsnes, Anne Naas; Steinsholt, Kjell; et al. (Research report; Journal issue, 1994)
      An evaluation of fillet gaping was carried out at three factories processing farmed Atlantic salmon. In two of the factories 22-25 % of the fillets were found to have moderate to severe gaping and it appeared that prolonged ...
    • Smak og armoastoff : resepsjon og måling av former - fargestoff 

      Steinsholt, Kjell (Book, 1979)
    • Sterilisering av næringsmidler med varme II : kompendium i næringsmiddelteknologi hovedkurs 

      Steinsholt, Kjell (Book, 1960)

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit
       

       

      Bla i

      Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

      Min side

      Logg inn

      Kontakt oss | Gi tilbakemelding

      Personvernerklæring
      DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

      Levert av  Unit