Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Design-led innovation for more plant-based food: An interdisciplinary approach to more consumer-centric product development
Gonera, Antje
;
Milford, Anna Birgitte
;
Prexl, Katja-Maria
;
Romm, Jonathan
;
Varela, Paula
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
IJFD_FT_art_Gonera.pdf (2.282Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/3065126
Utgivelsesdato
2023
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4897]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5826]
Originalversjon
https://doi.org/10.1386/ijfd_00057_1
Tidsskrift
International Journal of Food Design
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk