Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
From laboratory to industrial use: Understanding process variation during enzymatic protein hydrolysis with dry film fourier-transform infrared spectroscopy
Kafle, Bijay
;
Måge, Ingrid
;
Wubshet, Sileshi Gizachew
;
Dankel, Elin Katinka
;
Cattaldo, Marco
;
Böcker, Ulrike
;
O'Farrell, Marion
;
Afseth, Nils Kristian
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
1-s2.0-S0956713524002949-main.pdf (3.907Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/3134870
Utgivelsesdato
2024
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4892]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5820]
Originalversjon
Food Control. 2024, 164 .
10.1016/j.foodcont.2024.110577
Tidsskrift
Food Control
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk