Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Dietary Level of the Omega-3 Fatty Acids EPA and DHA Influence the Flesh Pigmentation in Atlantic Salmon
Ytrestøyl, Trine
;
Bou, Marta
;
Dimitriou, C.
;
Berge, Gerd Marit
;
Østbye, Tone-Kari K
;
Ruyter, Bente Synnøve
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
5528942.pdf (804.7Kb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/3069306
Utgivelsesdato
2023
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4858]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5782]
Originalversjon
Aquaculture Nutrition. 2023, 2023 1-14.
10.1155/2023/5528942
Tidsskrift
Aquaculture Nutrition
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk