Show simple item record

dc.contributor.advisorLekang, Odd-Ivar
dc.contributor.advisorOlsen, Håkon Hoel
dc.contributor.authorKvame, Kristoffer Larsen
dc.coverage.spatialNorway, Østfold, Fredrikstaden_US
dc.date.accessioned2023-02-14T10:26:10Z
dc.date.available2023-02-14T10:26:10Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3050632
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleEnergiforbruket til Fredrikstad Seafood vist ved delprosesser og komponenter, og hvordan forbruket av energi blir påvirket av interne og eksterne faktoreren_US
dc.typeMaster thesisen_US
dc.description.localcodeM-MPPen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal