Vis enkel innførsel

dc.contributor.advisorØverland, Margareth
dc.contributor.advisorBenhaïm, David
dc.contributor.advisorKoppe, Wolfgang
dc.contributor.advisorBjörnsdóttir, Rannveig
dc.contributor.authorLeeper, Alexandra
dc.date.accessioned2022-12-19T12:08:50Z
dc.date.available2022-12-19T12:08:50Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3038501
dc.language.isoengen_US
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsen_US
dc.relation.ispartofseriesPhD thesis;2021:90
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleA multi-disciplinary approach using growth performance, gut microbiome, and behaviour to characterise and optimise the impact of dietary protein supply for Atlantic salmon (Salmo salar) aquacultureen_US
dc.title.alternativeEn tverrfaglig tilnærming for å karakterisere og optimalisere proteintilførsel i fôr til Atlantisk laks (Salmo Salar ) akvakultur ved hjelp av produksjonsytelse, tarmmikrobiom og adferden_US
dc.typeDoctoral thesisen_US


Tilhørende fil(er)

Thumbnail

Denne innførselen finnes i følgende samling(er)

Vis enkel innførsel

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Med mindre annet er angitt, så er denne innførselen lisensiert som Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal