Show simple item record

dc.contributor.authorLund, Sverre
dc.date.accessioned2022-07-19T11:42:39Z
dc.date.available2022-07-19T11:42:39Z
dc.date.issued1988
dc.identifier.issn0801-5333
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3006571
dc.descriptionInneholder flere artikleren_US
dc.description.abstractDenne meldinga omhandler 7 forsøk med i alt 6200 egg. Hensikten med forsøkene var å undersøke virkning av vasking slik den kan utføres hos produsent. Det ble i alle forsøkene brukt en Rotomaid vaskemaskin som ved hjelp av varmeelement og termostat holdt en temperatur på ca. 40°C på vaskevannet. I ett av forsøkene ble også brukt en lignende maskin fra 'America', Thisted.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleNorsk landbruksforskning : virkningen av vasking på eggkvalitetenen_US
dc.title.alternativeIl. Vekttap, hvitekvalitet og holdbarhet under lagringen_US
dc.typeJournal issueen_US
dc.source.pagenumber175 - 185en_US
dc.source.volume2en_US
dc.source.issue4en_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal