dc.contributor.author | Lund, Sverre | |
dc.date.accessioned | 2022-07-19T11:42:39Z | |
dc.date.available | 2022-07-19T11:42:39Z | |
dc.date.issued | 1988 | |
dc.identifier.issn | 0801-5333 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/3006571 | |
dc.description | Inneholder flere artikler | en_US |
dc.description.abstract | Denne meldinga omhandler 7 forsøk med i alt 6200 egg. Hensikten med forsøkene var å undersøke virkning av vasking slik den kan utføres hos produsent. Det ble i alle forsøkene brukt en Rotomaid vaskemaskin som ved hjelp av varmeelement og termostat holdt en temperatur på ca. 40°C på vaskevannet. I ett av forsøkene ble også brukt en lignende maskin fra 'America', Thisted. | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Norsk landbruksforskning : virkningen av vasking på eggkvaliteten | en_US |
dc.title.alternative | Il. Vekttap, hvitekvalitet og holdbarhet under lagring | en_US |
dc.type | Journal issue | en_US |
dc.source.pagenumber | 175 - 185 | en_US |
dc.source.volume | 2 | en_US |
dc.source.issue | 4 | en_US |