Show simple item record

dc.contributor.authorLund, Sverre
dc.contributor.authorHvidsten, Harald
dc.date.accessioned2022-07-18T13:18:06Z
dc.date.available2022-07-18T13:18:06Z
dc.date.issued1987
dc.identifier.issn0801-5333
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11250/3006425
dc.descriptionInneholder flere artikleren_US
dc.description.abstractEffekten av ekstra tilsetning av fettløselige og/ eller vannløselige vitaminer til kommersielle fôrblandiner til høns ble undersøkt i to forsøk. Det ene omfattet bare verpeperioden, mens det andre omfattet både oppals- og verpeperioden. Det ble ikke funnet signifikante utslag i vektøkning, eggproduksjon, fôrutnyttelse, eggkvalitet, rugeresultater eller helsetilstanden. Resultatene tyder derfor ikke på at det er behov for ekstra tilskudd av vitaminer til de kommersielle forblandingene som ble brukt i denne undersøkelsen. Disse blandingene inneholdt imidlertid noe mer vitaminer enn forutsatt.en_US
dc.language.isonoben_US
dc.publisherNorwegian University of Life Sciences, Åsen_US
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no*
dc.titleNorsk landbruksforskning : ekstra vitamintilskudd til handelsfôrblandinger for hønsen_US
dc.typeJournal issueen_US
dc.source.pagenumber225 - 241en_US
dc.source.volume1en_US
dc.source.issue4en_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal