dc.contributor.author | Lund, Sverre | |
dc.contributor.author | Hvidsten, Harald | |
dc.date.accessioned | 2022-07-18T13:18:06Z | |
dc.date.available | 2022-07-18T13:18:06Z | |
dc.date.issued | 1987 | |
dc.identifier.issn | 0801-5333 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11250/3006425 | |
dc.description | Inneholder flere artikler | en_US |
dc.description.abstract | Effekten av ekstra tilsetning av fettløselige og/ eller vannløselige vitaminer til kommersielle fôrblandiner til høns ble undersøkt i to forsøk. Det ene omfattet bare verpeperioden, mens det andre omfattet både oppals- og verpeperioden. Det ble ikke funnet signifikante utslag i vektøkning, eggproduksjon, fôrutnyttelse, eggkvalitet, rugeresultater eller helsetilstanden. Resultatene tyder derfor ikke på at det er behov for ekstra tilskudd av vitaminer til de kommersielle forblandingene som ble brukt i denne undersøkelsen. Disse blandingene inneholdt imidlertid noe mer vitaminer enn forutsatt. | en_US |
dc.language.iso | nob | en_US |
dc.publisher | Norwegian University of Life Sciences, Ås | en_US |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internasjonal | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/deed.no | * |
dc.title | Norsk landbruksforskning : ekstra vitamintilskudd til handelsfôrblandinger for høns | en_US |
dc.type | Journal issue | en_US |
dc.source.pagenumber | 225 - 241 | en_US |
dc.source.volume | 1 | en_US |
dc.source.issue | 4 | en_US |