Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Manufacture and characterization of acid-coagulated fresh cheese made from casein concentrates obtained by acid diafiltration
Mohamed, Sara Mohamed Gaber
;
Johansen, Anne-Grethe
;
Devold, Tove Gulbrandsen
;
Rukke, Elling-Olav
;
Skeie, Siv Borghild
Journal article, Peer reviewed
Accepted version
Åpne
proof+JDS+2021.pdf (3.268Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2831950
Utgivelsesdato
2021
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4967]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5911]
Originalversjon
Journal of Dairy Science (JDS). 2021, 104 (6), 6598-6608.
10.3168/jds.2020-19917
Tidsskrift
Journal of Dairy Science (JDS)
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk