Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ancestral wheat types release fewer celiac disease related t cell epitopes than common wheat upon ex vivo human gastrointestinal digestion
Asledottir, Tora
;
Rehman, Rashida
;
Mamone, Gianfranco
;
Picariello, Gianluca
;
Devold, Tove Gulbrandsen
;
Vegarud, Gerd Elisabeth
;
Røseth, Arne
;
Lea, Tor Erling
;
Halstensen, Trond S.
;
Ferranti, Pasquale
;
Uhlen, Anne Kjersti
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
CRIStin-post_1886495_AsledottirEtAl_AncestralWheatTypes.pdf (1.466Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2829671
Utgivelsesdato
2020
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4858]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5782]
Originalversjon
Foods. 2020, 9:1173 (9), 1-12.
10.3390/foods9091173
Tidsskrift
Foods
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk