• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Ancestral wheat types release fewer celiac disease related t cell epitopes than common wheat upon ex vivo human gastrointestinal digestion

Asledottir, Tora; Rehman, Rashida; Mamone, Gianfranco; Picariello, Gianluca; Devold, Tove Gulbrandsen; Vegarud, Gerd Elisabeth; Røseth, Arne; Lea, Tor Erling; Halstensen, Trond S.; Ferranti, Pasquale; Uhlen, Anne Kjersti
Peer reviewed, Journal article
Published version
Thumbnail
Åpne
CRIStin-post_1886495_AsledottirEtAl_AncestralWheatTypes.pdf (1.466Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2829671
Utgivelsesdato
2020
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Journal articles (peer reviewed) [3942]
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU [4778]
Originalversjon
Foods. 2020, 9:1173 (9), 1-12.   10.3390/foods9091173
Tidsskrift
Foods

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit