• norsk
    • English
  • norsk 
    • norsk
    • English
  • Logg inn
Vis innførsel 
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU
  • Vis innførsel
  •   Hjem
  • Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU
  • Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Microbial dynamics in traditional and modern sour beer production

Dysvik, Anna; Leanti La Rosa, Sabina; de Rouck, Gert; Rukke, Elling-Olav; Westereng, Bjørge; Wicklund, Trude
Journal article, Peer reviewed
Published version
Thumbnail
Åpne
Early+press_10.1128%40AEM.00566-20+Dysvik.pdf (1.157Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2828430
Utgivelsesdato
2020
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
  • Journal articles (peer reviewed) [3942]
  • Publikasjoner fra Cristin - NMBU [4778]
Originalversjon
Applied and Environmental Microbiology. 2020, 86:e00566-20 (14), 1-14.   10.1128/AEM.00566-20
Tidsskrift
Applied and Environmental Microbiology

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit
 

 

Bla i

Hele arkivetDelarkiv og samlingerUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifterDenne samlingenUtgivelsesdatoForfattereTitlerEmneordDokumenttyperTidsskrifter

Min side

Logg inn

Statistikk

Besøksstatistikk

Kontakt oss | Gi tilbakemelding

Personvernerklæring
DSpace software copyright © 2002-2019  DuraSpace

Levert av  Unit