Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Impact of down-stream processing on functional properties of yeasts and the implications on gut health of Atlantic salmon (Salmo salar)
Agboola, Jeleel Opeyemi
;
Schiavone, Marion
;
Øverland, Margareth
;
Morales_Lange, Byron Maximiliano
;
Lagos, Leidy
;
Arntzen, Magnus Øverlie
;
Gomezs, David Lapena
;
Eijsink, Vincent
;
Horn, Svein Jarle
;
Mydland, Liv Torunn
;
François, Jean Marie
;
Mercado, Luis
;
Hansen, Jon Øvrum
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
CRIStin-post_1919802_AgboolaEtAl_ImpactOfDown-StreamProcessingOn.pdf (2.304Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2787044
Utgivelsesdato
2021
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4950]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5892]
Originalversjon
Scientific Reports. 2021, 11 .
10.1038/s41598-021-83764-2
Tidsskrift
Scientific Reports
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk