Toggle navigation
norsk
English
norsk
norsk
English
Logg inn
Toggle navigation
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
Hjem
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
Vis innførsel
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Down-stream processing of baker's yeast (Saccharomyces cerevisiae) – Effect on nutrient digestibility and immune response in Atlantic salmon (Salmo salar)
Hansen, Jon Øvrum
;
Lagos, Leidy
;
Lei, Peng
;
Reveco-Urzua, Felipe Eduardo
;
Morales-Lange, Byron
;
Hansen, Line Degn
;
Schiavone, Marion
;
Mydland, Liv Torunn
;
Arntzen, Magnus Øverlie
;
Mercado, Luis
;
Benicio, Ricardo Tavares
;
Øverland, Margareth
Peer reviewed, Journal article
Published version
Åpne
CRIStin-post_1877920_HansenEtAl_Down-streamProcessingOf.pdf (1.080Mb)
Permanent lenke
https://hdl.handle.net/11250/2778592
Utgivelsesdato
2021
Metadata
Vis full innførsel
Samlinger
Journal articles (peer reviewed)
[4950]
Publikasjoner fra Cristin - NMBU
[5892]
Originalversjon
10.1016/j.aquaculture.2020.735707
Tidsskrift
Aquaculture
Hele arkivet
Denne samlingen
Bla i
Hele arkivet
Delarkiv og samlinger
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Denne samlingen
Utgivelsesdato
Forfattere
Titler
Emneord
Dokumenttyper
Tidsskrifter
Min side
Logg inn
Statistikk
Besøksstatistikk